Használati útmutató Ostelife Premium Plus

Hogyan kell használni a Ostelife Premium Plus krémet

A Ostelife Premium Plus használati útmutatója ismerteti a krém használatának fontos jellemzőit és szabályait. Mivel a termék természetes összetevőkből áll, nem okoz mellékhatásokat, egészségügyi problémákat, és különböző korú betegeknél alkalmazható. Ha nem tudja, hogyan kell használni a krémet, akkor kövesse az alábbi fontos ajánlásokat:

Hogyan kell alkalmazni a Ostelife Premium Plus krémet az ízületi gyulladásra
  1. Vigyen fel egy vékony krémet az érintett területre.
  2. Addig masszírozzuk, amíg teljesen felszívódik (3-4 perc). Ha mindent az utasításokban leírtak szerint végeznek, hőérzet keletkezik, a bőr felmelegszik, az izomszövet ellazul és a fájdalmas érzések intenzitása csökken.

A krémet naponta körülbelül 2-3 alkalommal érdemes kenni. Utoljára este alkalmazzák lefekvés előtt. A kenőcsöt naponta kell alkalmazni. Ez annak köszönhető, hogy kumulatív hatása van. Az alkalmazás javulása még az ízületek súlyos kóros folyamatai mellett is megfigyelhető 14 nappal az alkalmazás megkezdése után.

Jelzések a Ostelife Premium Plus használatához:

  • A hát és az ízületi fájdalom kezelése.
  • A szövetek pusztulásának csökkentése artrózis esetén.
  • A gyulladás intenzitásának csökkentése ízületi gyulladásban.

A krém használatának egyetlen ellenjavallata a túlérzékenység az összetételét alkotó komponensekkel szemben. Ezenkívül Magyarországon a gyógyszer a mozgásszervi megbetegedések megelőzésére alkalmazható, ezekben az esetekben évente egyszer kell használni.