A használat tapasztalata Ostelife Premium Plus

Tatiana tapasztalatai Jelgavából (Lettország)

Tapasztalat a jelgetti Tatiana Ostelife Premium Plus használatáról

A nevem Tatiana, 63 éves vagyok. Szeretném áttekinteni a Ostelife Premium Plus krém hátfájás és ízületek kezelését. Lettországban élek, Jelgava városában. Több mint 5 éve szenvedek diabetes mellitusban, amely valójában minden egészségügyi probléma oka lett. 2-3 éven át megjelentek az ízületek problémái - megjelentek a hátfájás (először erőfeszítéssel, majd nyugalomban) és a térdízületek. Ezért orvos tanácsára elkezdtem tornázni, és ezzel egyidejűleg kerestem egy gyógymódot a mozgásszervi rendszerem kezelésére. Elég információt tanulmányoztam, és rátértem a Ostelife Premium Plus krémre, tk. a szarvasagancsok és a növényi kivonatok hatása nagyon hasznos a szervezet számára.

Az eszköz használata

Fotó egy cső krémmel, a Ostelife Premium Plus használatának tapasztalata

Alkalmazás előtt részletesen elolvastam az utasításokat, és az utasításokat követve naponta háromszor felvittem a krémet a problémás területekre. Az én esetemben a térd volt (én magam kentem be) és a hát (a férjem segített). Könnyű masszázsmozgásokkal 3-4 percig dörzsölte a kenőcsöt. Ezt követően nem tapasztaltam tapadást a bőrön.

Első hét

A használat első hetében csak apró változásokat vettem észre. Eleinte úgy tűnt, hogy a gyógyszer hatékonysága kevés, de ebben tévedtem. 4 napos használat után a deréktáji fájdalom jelentősen csökkent, ami gyakran még nyugalmi állapotban is zavart. Az unokámmal tovább tudtam járni, merta térd fájdalmai kevésbé intenzívek lettek.

Második hét

A használat második hetében a krém felvitelének eredménye nyilvánvalóbbá vált. A gyógymód nagyon hatékonynak bizonyult - a fájó fájdalom csökkent és az ízületek mobilitása megnőtt.

Hatás egy hónapos használat után

Egy hónappal azután, hogy elkezdtem használni a Ostelife Premium Plus krémet és tornáztam, a gyógyszer hatása igazán varázslatos volt. Sokkal nyugodtabban kezdtem aludni, elkezdtem könnyű tornát csinálni (úgy gondolom, hogy ez is hozzájárult a kezelés hatékonyságához), a kertben dolgoztam és csak boldogabbnak éreztem magam. Újabb vizsgálat után az orvos azt mondta, hogy rövid idő alatt valóban javult az egészségem. Ezért mindenkinek ajánlom ezt a gyógymódot, akinek hasonló problémái vannak.